Werkwijze

Snel en zelf je eigen huis verkopen? Natuurlijk ben je nieuwsgierig hoe dat in z'n werk gaat!

De werkwijze van Steefkoopt
Eerlijk en snel

Zelf je huis verkopen?

Bij Steefkoopt kan het! Geen gedoe, maar snel een eerlijke prijs voor jouw woning. 

Je wilt je huis snel verkopen en zit niet te wachten op lange processen, onnodige kosten en veel bezichtingen. Steef helpt jou door een scherp bod te doen op je woning. Een afspraak is zo gemaakt en in overleg is van alles mogelijk. Jij houdt de regie. Na een ontmoeting en bezichtiging, acceptatie van het bod en het tekenen van het contract bij de notaris (Steef betaalt hiervoor de kosten) staat het geld in no time op je rekening. Dit kan al binnen 3 werkdagen! Nieuwsgierig hoe dat gaat? Scroll dan nog even door naar beneden. 

Zelf je huis verkopen

De wijze waarop wij samenwerken

Afspraak inplannen bij Steefkoopt

Afspraak inplannen

Wil jij snel je woonhuis verkopen zonder bijkomende makelaars- en notariskosten? Laat dan je gegevens achter en Steef neemt vandaag nog contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens jullie ontmoeting bespreken jullie geheel vrijblijvend je situatie en wensen m.b.t. de verkoop van je woning. Steef denkt met je mee en in overleg is bijna alles mogelijk! Je staat er niet alleen voor, maar kunt toch zelf je woning verkopen. 

Waarde bepaling woning

Waarde bepaling

Natuurlijk wil je je huis voor een eerlijke prijs verkopen. Het liefst snel, zonder stress en hoge makelaarskosten. Steef is flexibel en kan snel bij jou langskomen. Om een goede waarde te bepalen is het belangrijk om samen je woning zorgvuldig te bekijken. De enige die je woning komt bezichtigen is dus Steef. Hierdoor hoef jij je huis niet telkens netjes achter te laten. 

Direct een bod op uw woning

Bod uitbrengen

Steef heeft een breed netwerk en is er vooral voor jou. Je kunt dan ook een passend bod verwachten, zonder voorbehoud van financiering. Als je akkoord gaat is je woonhuis al verkocht en je bepaalt zelf de datum van de overdracht. Wel zo prettig. Je hoeft verder niets te doen, want Steef regelt het papierwerk en draait op voor de notariskosten. Weer een zorg minder! 

Steef informeert

Waarom jij zelf je woning wil verkopen

Als je ervoor kiest om zelf je woonhuis te verkopen, bespaar je vaak duizenden euro’s aan makelaarskosten. Het belangrijkste is vaak dat je de woning sneller verkoopt en niet maandenlang hoeft te wachten. In sommige situaties is dat erg prettig! Toch kan het zelf verkopen van een woning tegenvallen. Verstand van de huidige woningmarkt is vereist, je moet zelf de kijkers van je woning ontvangen en draait bij de overdracht uiteindelijk toch nog op voor notariskosten.

Daar had je geen rekening mee gehouden. Steef neemt je deze bijkomende zorgen met alle plezier uit handen en kan snel schakelen. Zo kun jij toch (en snel) je eigen woning verkopen, maar hoef je niet in te zitten over een lange wachttijd, bijkomende kosten of papierwerk. Als je zelf je woning verkoopt hou je ook zelf de touwtjes in handen. Je kunt je woning direct verkopen tegen een prijs waar je vooraf mee akkoord gaat. In overleg met Steef is het zelfs mogelijk je woning ter overbrugging nog een tijdje te huren!

Benieuwd wat jouw huis waard is?

WhatsApp image/svg+xml
Bod aanvragen