Huis verkopen zonder makelaar

Het komt steeds vaker voor dat mensen zelf proberen hun huis te verkopen en dat is niet voor niets. Op deze manier kun je namelijk kosten besparen en houd je zelf de controle wat de verkoop van je woning betreft. Maar hoe doe je dit nu eigenlijk? 

Verdiep je in de woningmarkt

Het is handig om te weten voor welke prijs je de woning het beste te koop kunt zetten. Vooral als jij je huis snel wilt verkopen! Wat is je woning waard in deze tijd ten opzichte van andere huizen? En is dit realistisch? 

Zorg voor een goede presentatie van je woning

Maak goede kwaliteit foto's van zowel de buitenkant als de binnenkant van je woning. Zorg er ook voor dat je huis netjes en opgeruimd is, zodat de kijker een beeld krijgt van hoe je woning er op z'n best uitziet. Als je kijkers hebt, zorg er dan voor dat je ze goed kunt informeren. 

Adverteer op Marktplaats, Funda of Jaap

Natuurlijk kun je Social Media inzetten, maar de meest actieve huizenzoekers kijken gericht op Marktplaats, Funda of Jaap. Deze websites bieden (o.a.) woningen aan en bieden verschillende zoekmogelijkheden. Helaas zijn er wel kosten aan verbonden. 

Schreeuw het van de daken

Schakel je netwerk in en vertel zoveel mogelijk mensen dat je huis te koop staat. Mond tot mond reclame werkt! 

Vraag Steef 

Wil je zelf je woning verkopen, maar heb je geen zin in het opvolgen van bovenstaande adviezen? Vraag Steef dan vrijblijvend om advies, dat scheelt een hoop! Zo heb je kosteloos de kennis in huis en ben je gegarandeerd snel van je woning af. 

 

05 februari 2021

Over ons

Wil jij snel en zelf je eigen woning verkopen zonder bijkomende makelaarskosten en onzekerheden? Het is makkelijker dan je denkt. Geef vrijblijvend aan dat je een bod wil op je huis, laat je gegevens achter en Steef doet de rest!

Tags

Eerste test blog
Huis snel verkopen
Direct huis verkocht

Benieuwd wat jouw huis waard is?

WhatsApp image/svg+xml
Bod aanvragen