Over Steefkoopt

Over steefkoopt

Steef Koop.

Steef koop
Nice to meet you

Hoi, ik ben Steef!

Een echt familiemens die houdt van aanpakken. De huizenmarkt heeft altijd mijn interesse gehad, maar nog meer interesseert het mij hoe mensen zich hierin voortbewegen. Tijdens mijn studie HBO Bouwkunde miste ik de link naar het persoonlijke aspect. Het willen helpen van mensen zit in mijn natuur, dus besloot ik hier iets mee te willen doen. En zo ontstond het idee voor Steefkoopt. Als je het interessant vindt, vertel ik je hier in een persoonlijk gesprek graag alles over! Laten we in contact komen. 

Leer mij kennen

Waarom Steefkoopt

Ik snap dat jij zelf je woning wilt verkopen, maar ook dat dit best spannend is. Verhuizen alleen al is een ingrijpende gebeurtenis en waarschijnlijk weet jij niet alles wat er speelt in de huidige woningmarkt. Gelukkig ben ik daar wel van op de hoogte en ik wil je graag op weg helpen door een eerlijk bod op je woning te doen.

Betrouwbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel en daarom staat Steefkoopt garant voor een open en duidelijke communicatie.

Het is mijn doel om jou zorgeloos, discreet en snel je eigen woning te laten verkopen. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Steefkoopt B.V. koopt jouw woning en je hoeft je niet druk te maken over bijkomende kosten of ingewikkeld papierwerk. Laat dat maar aan mij over! 

Ik focus me op Oost Nederland maar in overleg koopt Steefkoopt in heel Nederland aan.

Voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak kun je eenvoudig contact met mij opnemen. Bel of whatsapp 085 - 48 25 900 of vul het contactformulier in. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! 

Steef Koop

Alles geregeld

Snel, flexibel en betrouwbaar

Bij Steefkoopt is alles zo geregeld. Steef doet jou een bod zonder voorbehoud van financiering en de overdracht vindt plaats op het moment dat jij dat wilt. Steef beschikt over een breed netwerk, waardoor hij in staat is om snel jouw woning te kopen. Je mag er dan ook van uitgaan dat je snel een afspraak hebt gemaakt en een eerlijk bod ontvangt. Als het moet kan het geld van je verkochte woning zelfs binnen 3 dagen al op je rekening staan! 

De dienst van Steef is gratis. Zo bespaar je duizenden euro's makelaarskosten, maar kun je toch gebruik maken van expertise. Bovendien is het prettig dat je zelf de touwtjes in handen houdt. Steef luistert graag naar je verhaal en denkt met je mee. In overleg is bijna alles mogelijk en er wordt open gecommuniceerd over de verkoop van jouw huis. Waarom moeilijk doen als het snel kan?

Benieuwd wat jouw huis waard is?

WhatsApp image/svg+xml
Bod aanvragen